Roxie er bornholmerne fra Kadeaus nye knopskud af en festlig hverdagsrestaurant i topklassen i en gammel transformatorstation i Indre By, der nu er blevet forvandlet til luksushotel.  

Roxie er bornholmerne fra Kadeaus nye knopskud af en festlig hverdagsrestaurant i topklassen i en gammel transformatorstation i Indre By, der nu er blevet forvandlet til luksushotel.  

Anmeldelser

Fem hjerter til Roxie: Michelinrestauranten Kadeaus nye lillesøster er i en klasse for sig

Roxie i luksushotellet Herman K serverer skarp nordisk mad, hvor råvarer og teknik går op i en højere enhed. Til prisen – især i indre København – er restauranten i en klasse for sig.

Anmeldelser
FOR ABONNENTER

Vi brugte lang tid på at gruble over, hvad de små syltede dimsedutter i vores tatar mon kunne være.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

IBYEN