0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Sublime gonader og kaviarsmovs: Iluka serverer nogle af de bedste skaldyr i hovedstaden. Nej, i Danmark. Måske endda i verden

Ny restaurant imponerer med ualmindeligt lækre søpindsvin, rå fisk og fermenteret oksekødssovs.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Andreas Haubjerg
Foto: Andreas Haubjerg

Australsk. Indehaveren er fra en kystby i New South Wales i Australien, og restaurantens navn Iluka er et aboriginal-ord og betyder 'tæt på havet'.

Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Duften af hav og honningmelon var det første, der ramte vores næsebor.

Den stod som en sky over keramikskålen fyldt med østers og søpindsvin, der blev sat på bordet , da vi havde fundet os til rette på nyåbnede Iluka på Gammelholm.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

IBYEN