0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Madanmeldelse: Toppen af Bella Sky imponerer med et ambitiøst, kreativt og ikke mindst velsmagende køkken

Det er en oplevelse at spise på Hotellet Bella Skys japanske restaurant Sukaiba - både hvad angår køkken og omgivelser.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Andreas Haubjerg
Foto: Andreas Haubjerg

Bordeauxfarvet plys, fremragende udsigt og (lige lovligt) dæmpet belysning. Asiatiske Sukaiba er ambitiøs, kreativ og mere end almindeligt smukt indrettet.

Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det er ikke charme, der præger ankomsten til Hotel Bella Sky, som det ligger der i sin pepitaternede futurisme og tårner op over den byggetomt, vi kalder Ørestad. Vejnavnenævnet har heller ikke hjulpet hyggen på vej, og derfor ledte gps’en efter en destination, der bærer det klingende intetsigende navn Center Boulevard.

Som bekendt er kontraster effektfulde, og den lidt sterile og forblæste ankomst til restauranten Sukaiba gør muligvis wow-faktoren endnu større.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement