I en af Bo Bechs seneste bøger fylder opskriften på avokado, mandelolie og kaviar hele 78 sider. Tre ingredienser, 78 sider. Men der er tænkt dybt og længe over retterne på Geist, og det kan man mærke, når man spiser maden.
Foto: Andreas Haubjerg

I en af Bo Bechs seneste bøger fylder opskriften på avokado, mandelolie og kaviar hele 78 sider. Tre ingredienser, 78 sider. Men der er tænkt dybt og længe over retterne på Geist, og det kan man mærke, når man spiser maden.

Anmeldelser

Legesyge Bo Bech imponerer på Kgs. Nytorv: »Vi var lige ved at gå i koma, så lækkert var det«

Bo Bechs enorme restaurant får dig til at glemme, at du ikke kører cabriolet, men derimod er på cykel. I regnvejr. Det er ren hollywooddrøm lige midt i København.

Anmeldelser
FOR ABONNENTER

Jeg var spændt inden mit besøg på Geist.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce