0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Madanmeldelse: Hyggeligt Østerbro-brasserie er sådan et sted, man har lyst til at besøge igen og igen

Et lille fransk brasserie i Aarhusgade på Østerbro har styr på håndværket. Også når det kommer til italiensk mad.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Jacob Ehrbahn
Foto: Jacob Ehrbahn

De små puder af gnocchi med blæksprutte var en af de bedste italienske serveringer, vores anmelder har spist i år. Og så oven i købet på en fransk restaurant.

Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Jeg havde ikke lige regnet med, at jeg skulle spise en af årets bedste italienske serveringer på en fransk restaurant.

Men åbenbart går de mere op i velsmag end i landegrænser på Brasserie Barner, for selv om kortet overvejende er frankofilt, har der sneget sig inspiration fra nabolandet ind hist og her.

Det kom til udtryk i en tallerken med bløde puder af gnocchi, den lille dumpling af kartoffel eller ricotta og mel, der først var blevet kogt saftig i saltet vand og derefter stegt i rigeligt smør på en glohed pande, så ydersiden var sprød og gylden, mens tænderne nærmest af sig selv kunne glide gennem det silkebløde indre.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu