Aftenen igennem blev der serveret seks-syv forskellige chili-saucer, som var tilpasset hver enkelt ret. Her japansk bulldog-sauce med fermenteret chili til spyd med oksehjerte.
Foto: Mads Nissen

Aftenen igennem blev der serveret seks-syv forskellige chili-saucer, som var tilpasset hver enkelt ret. Her japansk bulldog-sauce med fermenteret chili til spyd med oksehjerte.

Anmeldelser

Politikens anmelder var lige ved at tude: Længe ventet asiatisk restaurant er kun for de modige

Kokkekometen Lisa Lov har med Tigermom åbnet en af de mest interessante restauranter på den københavnske madscene. Og chilien? Den bliver rundhåndet doseret.

Anmeldelser
FOR ABONNENTER

Hvis du elsker at kampsvede, snøfte og måske endda ufrivilligt fælde en tåre ned i dine ris, behøver du ikke lede længere. Så skal du bare spise dig gennem den stærke menu hos nyåbnede Tigermom i Ryesgade, helt nede i den lidt dunkelt oplyste ende ved Sølund.

Få fuld adgang i 3 måneder for 299 kr

Eller prøv én måned for 1 kr.

Se tilbud

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce