Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Aftenen igennem blev der serveret seks-syv forskellige chili-saucer, som var tilpasset hver enkelt ret. Her japansk bulldog-sauce med fermenteret chili til spyd med oksehjerte.
Foto: Mads Nissen

Aftenen igennem blev der serveret seks-syv forskellige chili-saucer, som var tilpasset hver enkelt ret. Her japansk bulldog-sauce med fermenteret chili til spyd med oksehjerte.

Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politikens anmelder var lige ved at tude: Længe ventet asiatisk restaurant er kun for de modige

Kokkekometen Lisa Lov har med Tigermom åbnet en af de mest interessante restauranter på den københavnske madscene. Og chilien? Den bliver rundhåndet doseret.

Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hvis du elsker at kampsvede, snøfte og måske endda ufrivilligt fælde en tåre ned i dine ris, behøver du ikke lede længere. Så skal du bare spise dig gennem den stærke menu hos nyåbnede Tigermom i Ryesgade, helt nede i den lidt dunkelt oplyste ende ved Sølund.

Opret en profil, og få fri adgang til Politiken under valgkampen

Alle skal have mulighed for at træffe et oplyst valg, så derfor giver vi fri adgang til alle under hele valgkampen.

Opret profil

IBYEN