Hvis du elsker at kampsvede, snøfte og måske endda ufrivilligt fælde en tåre ned i dine ris, behøver du ikke lede længere. Så skal du bare spise dig gennem den stærke menu hos nyåbnede Tigermom i Ryesgade, helt nede i den lidt dunkelt oplyste ende ved Sølund.
Kvarteret har tidligere været et restaurationsmæssigt sort hul, men med steder som Motley, Cupenhague og nu denne østasiatiske perle er det begyndt at blomstre som et af de mere interessante gastronomiske åndehuller.
Har man fulgt en smule med, er man muligvis stødt på navnet: Tigermom. I både danske og internationale medier er der blevet skrevet vidt og bredt om kokkestjerneskuddet Lisa Lov, den kinesiskcambodjanske newzealænder og tidligere Relæ-souschef bag restauranten.
Man kan med rette sige, at der med stor forventning er blevet set frem til hendes nye projekt. Også hos undertegnede.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage
Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.
Læs videre nuEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind her