0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Politikens anmelder var lige ved at tude: Længe ventet asiatisk restaurant er kun for de modige

Kokkekometen Lisa Lov har med Tigermom åbnet en af de mest interessante restauranter på den københavnske madscene. Og chilien? Den bliver rundhåndet doseret.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mads Nissen
Foto: Mads Nissen

Aftenen igennem blev der serveret seks-syv forskellige chili-saucer, som var tilpasset hver enkelt ret. Her japansk bulldog-sauce med fermenteret chili til spyd med oksehjerte.

Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hvis du elsker at kampsvede, snøfte og måske endda ufrivilligt fælde en tåre ned i dine ris, behøver du ikke lede længere. Så skal du bare spise dig gennem den stærke menu hos nyåbnede Tigermom i Ryesgade, helt nede i den lidt dunkelt oplyste ende ved Sølund.

Kvarteret har tidligere været et restaurationsmæssigt sort hul, men med steder som Motley, Cupenhague og nu denne østasiatiske perle er det begyndt at blomstre som et af de mere interessante gastronomiske åndehuller.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement