Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Joachim Adrian (arkiv)
Foto: Joachim Adrian (arkiv)

Fastfood. Hemmeligheden bag Fiskerikajens fish'n'chips er frisk fisk og på pomfritsiden friske kartofler.

Cafeanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Fiskebar serverer ægte fastfood med sublim remoulade

Fiskerikajen i Torvehallerne laver friske fish'n'chips, der smager himmelsk.

Cafeanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

De fleste af os kender fornemmelsen efter at have indtaget en omgang fiskefilet med fritter og en bøttefuld industriel remoulade: flov både på egne og fødevareindustriens vegne.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden