0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Fem hjerter til Acacia: Mor og datter har åbnet en fuldstændig eminent vegansk café på Frederiksberg

Nyåbnede Acacia excellerer i veganske pandekager, økojuice og bananmelsvafler.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Gl. Kongevejs veganercafe byder på skønhed på tallerken, i skål og i munden. Her ses pandekager med hindbær, men anmelderen fik nu dem med blåbær.

Cafeanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Cafeanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Kan man dyrke østershatte i kaffegrums?

De forsøger hos Acacia på Frederiksberg. Bag disken og glasmontren i den tre måneder gamle café på Gammel Kongevejstår en hvid plastikspand, hvor espressogrumset hældes i, så snart kundernes cortado er færdigbrygget.

»Det går lidt langsommere, end jeg havde troet. Men de skal nok komme«, siger cafeens ejer, Alice Langermann, og kigger, tydeligt håbefuld, på den brune klump, der snart skal blive til svampe, som kan blandes i blomkålsrisottoen på Acacias menukort.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce