0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Seks hjerter fra Ibyens cafékontrollant: Snack & Blues på Nørrebro laver en fabelagtig burger (helt uden bøf)

Den nye mikro-diner i Guldbergsgade på Nørrebro er sådan et sted, man ellers kun kan drømme om.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Nanna Navntoft
Foto: Nanna Navntoft

Guldbergsgades tidligere suppebar er blevet til en snackdiner, som både mestrer morgenmad, burger og flot dessert.

Cafeanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Cafeanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Luk øjnene.

En drømmenes diner åbenbarer sig foran dig. En diner, hvor lumre truckers og friturefedtede overflader er tryllet væk.

Forestil dig et lille, funky indrettet lokale med pink vægge, mørklakeret trædisk, turkise borde og et udvalg, der består af lutter hjemmelavede godter som deviled eggs, nuggets, fritter, vafler, burgere, stærk kaffe med refills og cocktails with no frills. Og læg så dertil, at der strømmer blues af den gamle skole ud over det hele. Som flødeskum på toppen.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce