0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Giv en julegave, der glæder langt ind i det nye år. Giv et abonnement på Politiken

Oh là là: København har fået en fransk kagebutik til 5 fuldfede hjerter

Yndigt pyntede eclair med nye og spændende smagsvarianter er très trendy i toppen af konditorverdenen. Nu er en fremragende éclairbutik åbnet i København, skriver Ibyens cafékontrollant.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Andreas Merrald
Foto: Andreas Merrald

Queens Delight i Grønnegade har specialiseret sig i den franske kageklassiker eclair.

Cafeanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Cafeanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Enhver fransk bager med respekt for sig selv sælger éclair au chocolat.

Den aflange vandbakkelse med vaniljecreme og chokoladeglasur er en ærkefransk klassiker siden 1800-tallet.

Men rundtom i verden har dygtige topkonditorer nu udviklet eclairen, så den ud over de sædvanlige chokolade-, kaffe- og enkelte karamelglaserede (bâton de Jacob) varianter findes med alskens opfindsomme smage fra citrongræs over tiramisu til foie gras.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce