0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Det er et sympatisk spisested. Men, åh, hvis bare de havde gjort sig lidt mere umage med maden ...

John & Woo på Amager har styr på betjeningen, der er hjertevarm, og præsentationen af maden. Men smagen kunne være mere spændende.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mads Nissen
Foto: Mads Nissen

John & Woos eggs benedict havde et perfekt tilberedt æg på en lækker muffin, mens hollandaisen blev for tyk og surfed.

Cafeanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Cafeanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Når man siger John Woo, hvad tænker du så på«, spurgte jeg filmredaktøren. »’Face Off’, Hongkong, action, humor«, var svaret (på chatten i Teams – i disse tider). »Men hvad nu, hvis det handlede om mad«, spurgte jeg så. »Nudler?«, foreslog han. »Noget hårdkogt?«.

Men på cafeen John & Woo på Amager er æggene bløde og kortet nærmere fransk/internationalt. Der hænger fransk plakatkunst på væggene. Du skal altså ikke regne med en café, der er dedikeret den hongkongkinesiske instruktør. Navnet stammer i stedet fra ejernes mellemnavne, bordtennisstjernen Michael (John) Maze og hans ven Sune (Woo) Høi.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere