0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Nanna Navntoft
Foto: Nanna Navntoft

Smerz er lyden af ’basic bitch problems’: »Uden de andre, ja, så var vi ingenting. Og det tror jeg satte gang i noget i os«

Under aliasset Smerz er Catharina Stoltenberg og Henriette Motzfeldt gået i kreativ symbiose. Sammen laver de elektroniske soveværelsesproduktioner og DIY-musikvideoer om alt det, der fylder i et 25-årigt følelsesliv. I morgen kan deres elektropop-univers opleves på Jazzhouse.

FOR ABONNENTER

I en mørk korridor mellem skibscontainere i Københavns Nordhavn knitrer ilden fra et brændende lagen på et tøjstativ. Foran flammerne sidder en ung kvinde henslængt på en klapstol. Hun er iført rød trenchcoat og hvide 90’er-bukser. Og under et skarpt kortklippet pinup-pandehår søger øjnene lyset fra en blinkende pandelampe.

»I wanna feel you. I wanna feel you. I wanna feel something«, synger hun i takt med lyden fra en lille højttaler, der sender tunge basbølger ud mod de lange containervægge.

Få et halvt år til halv pris


Få dit daglige nyhedsoverblik, baggrund og perspektiv på de historiske øjeblikke i 2022.

Giv mig et halvt år til halv pris

IBYEN