0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen

I en herskabslejlighed på Amager vises en stor udstilling af kunstværker - som et 'hjemmelavet kunstmuseum'. Mandag modtager de to kuratorer/initiativtagere Mette Helena Rasmussen og Anne Aarsland alle værkerne og skal i gang med at hænge dem op rundt om i lejligheden.

Kunsten rykker ud i privaten: Ny kunstsalon i herskabslejlighed på Amager vil pille kunsten ned fra galleriernes piedestal

92 værker bliver den næste uge udstillet i en 150 kvadratmeter stor lejlighed på Amager. Folkene bag håber på at kunne lokke et nyt publikum til udstillingerne.

FOR ABONNENTER

Jeg skal passe på, at jeg ikke placerer min blå-hvid-klædte fod på en klat knækket hvid maling, når jeg træder rundt i billedkunstneren Mette Helena Rasmussens 150 kvadratmeter store herskabslejlighed på Amagerbro.

Jeg går næsten på tæer, når jeg bevæger mig rundt mellem stiger, plastikafdækkede spiseborde og malerbøtter. Det er næsten som at være hjemme hos mine forældre, når min mor endelig har overbevist min far om, at stuen skal males igen.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

IBYEN