Direktør af Strøm Festival står bag en underskriftindsamling, der opfordrer til en højere sat støjgrænse ved udendørs kultur- og musikarrangementer i København.
På billedet er William Kudahl og Jacob Helverskov alias Karsten Pflum, som stod bag en såkaldt sovekoncert til Strøm Festival i 2014.
Foto: Ditte Valente

Direktør af Strøm Festival står bag en underskriftindsamling, der opfordrer til en højere sat støjgrænse ved udendørs kultur- og musikarrangementer i København. På billedet er William Kudahl og Jacob Helverskov alias Karsten Pflum, som stod bag en såkaldt sovekoncert til Strøm Festival i 2014.

iBYEN

7000 skriver under på højere musik i Københavns gader

Københavns Festivaler er underlagt strenge krav om støjniveau, som er svært at overholde. Arrangøren af Strøm samler nu underskrifter for at få Kommune til at være med på en mindre restriktiv støjpolitik. Og politikerne viser en vis velvilje.

iBYEN
FOR ABONNENTER

Distortion er lige overstået, hvor festglade unge fyldte de københavnske gader på Nørrebro og Vesterbro. Det næste i kalenderen er Copenhagen Jazz Festival. Endnu fest under åben himmel med musik, der får alle til smile. Næsten alle.

Få fuld adgang i 3 måneder for 299 kr

Eller prøv én måned for 1 kr.

Se tilbud

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce