0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Ja, øl-yoga er faktisk en ting: »Det er en time, hvor man giver slip på bekymringer og i stedet har det sjovt og bliver glad«

De tyske hipstere har dyrket det i flere år, australierne er tossede med det, og nu har øl-yoga fundet vej til Danmark. Ibyen er taget med for at blive klogere på fænomenet.

FOR ABONNENTER

Her står jeg så. På et ben, med en øl balancerende på mit hoved og med armene svajende i luften i forsøget på at ligne et stort træ med en krone af øl – ikke ligefrem det, jeg havde forestillet mig at bruge min søndag på. Eller nogen søndag på.

Måtten på gulvet, fokus på åndedrættet og stillinger ved navn træet, kobraen og duen. Det kunne umiddelbart lyde som en helt almindelig yogatime, men det er ikke tilfældet. For Enya, hvis vibrerende melodier ofte er lydramme for yogatimer i København, er skiftet ud med bløde elektroniske rytmer, og vandflasken med en iskold flaskeøl. Ibyen er taget til øl-yoga, et relativt nyt fænomen i Danmark.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

IBYEN