0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

»Jeg er kæmpefan af ramen, og for mig er det det bedste sted i Europa«: Nadine Redzepi anbefaler spisesteder i København

Nadine Levy Redzepi er selvudlært kok og udgav i 2017 kogebogen ’Downtime’ med opskrifter på de retter, hun laver til sin familie – heriblandt en af verdens bedste kokke, ægtefællen René Redzepi. Her fortæller hun, hvor hun går ind, når hun går ud.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Ditte Isager
Pr-foto: Ditte Isager

Nadine Levy Redzepi arbejder på Noma og udgav i 2017 kogebogen 'Downtime'.

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hvor går du hen, når du skal spise på budget?

»Det må være Slurp Ramen. Jeg er kæmpefan af ramen, og for mig er det det bedste sted i Europa«.

Hvad gør du, når du skal i byen?

»Jeg går ikke i byen byen, men jeg kan godt lide at lave mad hjemme sammen med venner. Jeg kan godt lide at drikke vin og er derfor ret glad for steder som Barabba, Den Vandrette og Ved Stranden 10, hvor man kan få rigtig god vin og noget dejligt at spise«.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

IBYEN