0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Populær restaurantfestival vender tilbage i efterårsferien

En lang række restauranter inviterer indenfor med billigere menuer, når madfestivalen DinnerDays løber af stablen i efterårsferien.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

DinnerDays afholdes 9. - 18. oktober på 100 restauranter fordelt over hele Danmark.

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Den landsdækkende madfestival DinnerDays vender tilbage i skolernes efterårsferie – uge 42 – med faste menuer på godt og vel 100 restauranter landet over.

Under Danmarks nedlukning har restaurationsbranchen brugt tiden på at forbedre og opgradere deres mad og indretning, skriver arrangøren DinnerBooking i en pressemeddelelse, og »det er der kommet spændende nye menuer ud af«, siger eventmanager Dan Vogilius Hansen samme sted.

Under DinnerDays vil man kunne spise 3 retter for 210 kroner (+ gebyr) og gourmetmenuer til 400 kroner (+ gebyr).

Festivalen afvikles i perioden 9.-18. oktober med restauranter på både Fyn, Jylland og Sjælland.

For 210 kroner vil man kunne spise på restauranter som f.eks Sticks’n’Sushi, No. 2 og den her i avisen anmeldte Jed. For 400 kroner kan man gæste en håndfuld gourmetrestauranter, bl.a. Barr, som Politiken har anmeldt til 6 hjerter.

Se det fulde programher.

Annonce

IBYEN