0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jacob Ehrbahn
Foto: Jacob Ehrbahn

»Red Tracy er til en vis grad nichebaseret. Ikke med vilje, det er bare ikke muligt for os at gøre det anderledes«, siger folkene bag Red Tracy, der drives af Andreas Rønholt Schmidt, Gianna Surangkanjanajai og Line Ebert.

Et tidligere lydstudie gemmer på Nørrebros hippeste nye hemmelighed

Gemt af vejen i tidligere lydstudie på Nørrebro ligger udstillingsstedet Red Tracy, der viser ny kunst. Vil man derind, må man bestille tid eller komme om lørdagen – den eneste dag på ugen, hvor der er åbent. Lær Red Tracy at kende i denne interviewserie, hvor Ibyen taler med en række af Københavns nye kunstgallerier.

FOR ABONNENTER

Hvad er det særlige ved Red Tracy?

»Red Tracy er en situation, der skete ved en tilfældighed. Sidste sommer fik vi pludselig mulighed for at låne lokalet, som er et forhenværende lydstudie. Bygningen har været et autoværksted, og det bærer arkitekturen præg af. Det er først senere blevet brugt som lydstudier, hvilket resten af bygningen stadig primært bliver brugt til. Herinde var der vist dårlig akustik. Ikke desto mindre har det vist sig at være et godt rum til at præsentere kunst på grund af rummets højde, ovenlyset og forvrængede white-cube-proportioner, men især på grund af det mørkelagte vindue ind til det, som engang var et kontrolrum«.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

IBYEN