0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

»Det er en stående joke i miljøet, at de aldrig har fået en«: Eksperterne afslører deres forventninger til dette års Michelin-uddeling

Så skal vi til det igen: Michelin-hysteriet. Og vi er ikke for fine til at medvirke ræset omkring uddelingen af de eftertragtede stjerner. Vi har spurgt tre madskribenter, hvordan coronakrisen påvirker årets uddeling.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Jens Henrik Daugaard
Foto: Jens Henrik Daugaard

Wassim Hallal fra Frederikshøj i Aarhus har allerede én stjerne. Bliver det året, hvor restauranten får sin stjerne nummer to?

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Mandag 13. september skal de nordiske michelinstjerner nok en gang uddeles, men aldrig før har det været på baggrund af en global pandemi, der har sendt hele restaurationsbranchen i knæ.

Udgivelsen af den franske guide, der siden 1900 har oplyst spiselystne folk om, hvor de finder de bedste måltider, der kan købes for penge, markerer en helt særlig dag. En dag, hvor års arbejde kulminerer i enten succes og eufori eller skuffelse og frustration. Det først og fremmest for de kokke og restauratører, der har viet deres liv til faget og jagten på lidt af stjernedrysset. Men det er også en dag, som foodies, journalister og alle mulige andre verden over følger tæt.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

IBYEN