SPIL OP. Årets brætspil bliver kåret, når Koncerthuset på søndag inviterer til spildag.
Foto: NISSEN MADS

SPIL OP. Årets brætspil bliver kåret, når Koncerthuset på søndag inviterer til spildag.

Byliv

Med på en spiller? Koncerthuset inviterer til spildag

Computerspil, brætspil, arkadespil ... Du kan spille det hele i DR-Byen i weekenden.

Byliv

League of Legends, Hearthstone, Body Teaser. Det lyder som navnene på to metalbands og en stripper. Men det er det ikke. Det er navnene på tre spil. Og hvis du ikke allerede kender dem, kan du komme til det på søndag.

Her bliver Koncerthuset i DR Byen nemlig omdannet til en kæmpe spillehal med computerspil, arkadespil, brætspil, ja, alle slags spil faktisk.

Fra klokken 12 og syv timer frem kan du blandt andet dyste i Counter Strike, se finalen i en Mario Kart-turnering og spille et slag 1:1 bordfodbold, hvor spillerne pludselig ikke længere kun er 12,5 centimeter høje.

Gratis adgang for cosplayere

Du kan også se en liveversion af det legendariske spilprogram ’Troldspejlet’, hvor værten Jakob Stegelmann tager dig med tilbage til dengang, da computerspillet var barn.

Årets bedste brætspil bliver kåret ved spilarrangementet, hvor du også kan møde professionelle gamere og se, hvordan det går, når der er catwalkkonkurrence med nogle af landets cosplayere – det er computerspilentusiaster, der klæder sig ud som figurerne fra spillene på skærmen.

Og apropos cosplayere: Der er gratis adgang til dem, som ankommer til Koncerthuset i fuldt cosplay-outfit. For de knap så modige koster det en halvtredser at være med.

Frit spil. 27. sept. kl. 12-19. Koncerthuset, Kbh. S.

Vil du ikke gå glip af de nyeste artikler fra Ibyen, så klik på ’Følg’-knappen i toppen af denne artikel. Så dukker de automatisk op i Din Strøm, når du er logget ind på Politiken.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

IBYEN