Sejrsglæde. Elbanovic plus entourage jubler over den sikre 3-0-finalesejr over Janus Forssling ved MC Fight Night i lørdags.
Foto: Fightnight.dk - Janus Nielsen

Sejrsglæde. Elbanovic plus entourage jubler over den sikre 3-0-finalesejr over Janus Forssling ved MC Fight Night i lørdags.

Byliv

Elbanovic guider til din weekend: Det stikker altid af på The Zoo

Vinderen af MC Fight Night havde en forrygende fejring på Jupiter. Men måske var det mest Nikita Klæstrups skyld ...

Byliv

Hvilket sted i byen betyder mest for dig?

»Et sted som Den Røde Plads er fantastisk. Du kan være aktiv og spille bold med drengene, men det er lige så oplagt at sætte sig og nyde en genstand, mens du betragter det summende liv omkring dig.

Min seneste musikvideo, 'Sygeligt doven', starter faktisk med en scene fra netop Den Røde Plads. Vi blev nødt til at kassere nogle scener derfra, fordi nogle skatere og deres boards overdøvede dialogen. Der sker altid noget på Den Røde Plads«.

Hvor tager du gerne en date hen?

»Kind of Blue på Ravnsborggade har så meget sjæl. Musikken er stemningsfuld og de har et rigtig spændende udvalg bag baren til fornuftige priser. Det er småt nok til, at der ikke er mange siddepladser at vælge imellem, når du ankommer, men det er stort nok til, at du altid kan finde et par ledige stole til dig selv og din date. I hvert fald, hvis du ikke tropper op kl. 22:00 på en fredag.

Der er rigtig god service, og jeg er ikke gået skuffet derfra endnu. Eller så har det i hvert fald udelukkende været datens skyld«.

Hvilken film står øverst på din liste for tiden?

»'Star Wars'. Min gode ven Peter har aldrig set 'Star Wars', så nu har jeg tvangsindlagt ham. Vi har set de to første, og han er blevet hooked. Forestil dig at kunne se 'Star Wars' for første gang – jeg er sindssygt misundelig. Halvdelen af tiden kigger jeg på ham i stedet for filmen for at se, om han reagerer passende, når Darth Maul trækker et dobbelt lyssværd frem. Jeg må være pisseirriterende«.

Hvilken kunstoplevelse skal du have i weekenden?

»Jeg kan ikke huske den sidste udstilling, jeg besøgte. Kunsten i mit liv er ord og musik. Og så selvfølgelig fodbold, når det bliver spillet godt nok. Hvis jeg skulle træde i de finkulturelle, spidse sko for en dag, så ville jeg nok tage på Louisiana. Hovedsageligt fordi det kunne få min mor til at stoppe med at fortælle mig, at jeg skal tage derud. Og så har jeg også hørt, at deres nye udstilling med Yayoi Kusama er et besøg værd«.

Hvilken koncert skal du se i weekenden?

»På lørdag spiller Benal og Mund De Carlo på Lille Vega. Jeg kan ikke selv være der, og det er jeg virkelig bitter over. Benal har været et frisk pust for den danske hiphop scene med deres elektronisk lyd. Produktion og rap er af høj, høj kvalitet og danner en helhed, der tryllebinder dig, så du opmærksomt lytter efter hver en detalje, imens din krop uundgåeligt følger takten.

Mund De Carlo er en af Danmarks bedste rappere. Hvert år er vi mange rappere, der drømmer om, at Julemanden har pakket Mund De Carlos flow flot ind og lagt det til os under juletræet. Jeg har haft fornøjelsen af at se ham live adskillige gange, og han bliver bedre hver gang. Og han var altså fremragende til at spille live allerede første gang jeg så ham.

Jeg lover dig, at du ikke vil fortryde det, hvis du tager på Lille Vega på lørdag«.

Hvornår er København smukkest for dig?

»København er bare pænest i en sommerkjole. Der er så meget liv i byen. Og jyden i mig får det stadig vildt over at gå på en bro, der er blevet forvandlet til et chill-out-spot. Dåsebajere og anlæg på en fucking bro – det er fantastisk«.

Hvilken frokostrestaurant i byen er din favorit?

»Jeg er for nylig blevet diagnoseret med cøliaki, så min krop går fuldstændig i baglås, hvis jeg indtager gluten. Det begrænser mig ret meget, hvad angår spisesteder, og jeg har endnu ikke fået lavet så meget research på, hvem der har lækker, glutenfri mad. Men jeg har for nylig fået anbefalet Manfreds tartar og hvis den er halvt så god som anbefalingen, så er det en kommende favorit«.

På hvilken bar drikker du dig helst fuld sammen med vennerne?

»The Zoo. De laver sublime drinks, og nu hvor min cøliaki holder mig fra at drikke øl, så har jeg virkelig lært at værdsætte en lækker drink. Betjeningen er også i top. Jeg er begyndt at lade bartenderne vælge, hvad min næste drink skal være, og jeg er ikke blevet skuffet endnu«.

Annonce

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

Hvor er den vildeste fest i København?

»Hver gang jeg bliver siddende på The Zoo, så ender det altid med at stikke fuldstændig af. Jeg bryder mig ikke om at danse, og jeg er elendig til det. Men det sker for ofte, at jeg står på deres dansegulv klokken 04 og ikke har den ringeste idé om, hvad jeg foretager mig. Det er de drinks der.

Ellers havde jeg en sindssyg fejring efter MC’s Fight Night på Jupiter. Men det var måske bare, fordi Nikita Klæstrup var der«.

Hvor finder du ro i byen?

»Jeg bor lige ved Kongens Have, og jeg kan altid finde ro ved at gå en tur der. Der er sjældent stille, men jeg slapper bedre af med mennesker omkring mig. Generelt er de mange grønne områder i København hyggelige og afslappende. Frederiksberg Have er også en af mine personlige favoritter«.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce