Byliv

Netstrømper, hotpants og kontaktsport: Velkommen til DM i roller derby

Copenhagen Roller Derby, Aarhus Derby Danes og Aalborg Roller Derby kæmper om titlen i DGI-Byen.

Byliv

Blå mærker, bøjede ribben, brækkede knogler. Det lyder måske ikke umiddelbart som noget, der ville kunne stå i samme sætning som netstrømper, røde læber og gyldne hotpants. Men når det er kontaktsporten roller derby, det handler om, giver det mening.

For der er ikke meget fornuftig-håndboldpige-uden-mascara over de damer, som jorder hinanden iført rulleskøjter og knæbeskyttere på byens roller derby-baner.

Fish net burn

Tværtimod er en af de mest normale skader på banen det såkaldte fish net burn – en hudafskrabning, som man får, når man glider henover gulvet i en gymnastiksal iført netstrømper.

Den slags kommer du garanteret til at se masser af, når det første danmarksmesterskab i roller derby for kvinder lørdag bliver afgjort i DGI-Byen. Første kamp går i gang kl. 11, og omkring kl. 20 skulle vi meget gerne vide, om det bliver Copenhagen Roller Derby, Aarhus Derby Danes eller Aalborg Roller Derby, som kan kalde sig danmarksmester.

DM i Roller Derby. 24. okt. DGI-Byen, Kbh. V.

Vil du ikke gå glip af de nyeste artikler fra Ibyen, så klik på ’Følg’-knappen i toppen af denne artikel. Så dukker de automatisk op i Din Strøm, når du er logget ind på Politiken.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce