Slurp. Mikkel Borg Bjergsø (tv.), restaurantens japanske kok, Takuro Otani, der er hentet til Danmark for at udvikle supperne samt restaurant Bento-bagmand Daisuke Uki er klar til at åbne Nørrebros nye ramen-bar.
Foto: Theis Mortensen

Slurp. Mikkel Borg Bjergsø (tv.), restaurantens japanske kok, Takuro Otani, der er hentet til Danmark for at udvikle supperne samt restaurant Bento-bagmand Daisuke Uki er klar til at åbne Nørrebros nye ramen-bar.

Byliv

Hypet ramen-restaurant slår endelig dørene op

Mikkeller og Bentos restaurantbaby åbner lørdag d. 5 december.

Byliv

Der har længe været sorte sække for vinduerne i hjørnelokalet på Griffenfeldsgade på Nørrebro, men nu kan Mikkel Borg Bjergsø fra bryggeriet Mikkeller og Daisuke Uki fra den japanske restaurant Bento endelig annoncere åbningen af deres fælles projekt: en nudelbar med fokus på den japanske suppe ramen samt øl.

Det sker lørdag den 5. december, når restauranten med navnet Ramen to Biiru slår dørene op med et åbningsarrangement, hvor der hver time sælges 30 sæt bestående af en skål dampende ramen og en iskold øl brygget specielt til restauranten.

Arrangement finder sted fra kl. 12-20, og et ramen og øl-sæt koster 100 kroner.

Uhøjtidelig kvalitetsfastfood

For et par uger siden holdt Ramen to Biiru en form for generalprøve i Kødbyen, hvor flere end 600 tilmeldte slog vejen forbi pop-up-arrangementet og varmede sig på en skål suppe og slukkede tørsten med en Mikkeller-øl.

»Interessen omkring restauranten har været virkelig overvældende, og det bekræfter os i, at København har manglet et sted som dette. Vi glæder os helt vildt til at åbne og servere verdens bedste ramen og verdens bedste ramen-øl«, siger Mikkel Borg Bjergsø en pressemeddelelse. Han tilføjer:

»Ramen-barer er uhøjtidlige og effektive, men samtidig serverer de pissegod mad. Det er kvalitetsfastfood med masser af arbejde og hjerte bag. Og jeg kan rigtig godt lide, at man kan nyde en skål ramen alene på vej hjem fra en hård arbejdsfag, eller slubre den i sig stående med sine venner ti minutter inden biograffilmen starter. Vi kommer til at servere iskold øl med masser af karakter og fylde, som er brygget særligt til Ramen to Biiru, og som kommer til at stå i kontrast til de varme nudler«.

Du kan læse mere om Ramen to Biiru på restaurantens facebookside samt købe billetter til åbningssuppe her.

Følg Ibyen på Facebook og Instagram for flere bylivsnyheder og stemningsbilleder fra byen.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce