Få avisen leveret hele julen: 15 aviser for kun 199 kr.

Fodbold. På programmet er bl.a. Global Goals World Cup, en amatør fodboldturnering for kvinder, hvor 24 hold spiller for FNs globale mål.
Foto: Eir Soccer

Fodbold. På programmet er bl.a. Global Goals World Cup, en amatør fodboldturnering for kvinder, hvor 24 hold spiller for FNs globale mål.

Byliv

Feministisk topmøde fylder København med skæve og vigtige events

Women Deliver rykker ind i København, og det med over 150 aktiviteter. Også for dig.

Byliv

Women Deliver en en amerikansk NGO-organisation, og de afholder den største, globale og bæredygtige konference siden COP21 her i København 16-19. maj.

Konferencen sætter skarpt på kvinders rettigheder i verden, og afføder besøg fra et utal af regeringsledere, organisationer, FN-topchefer, politikere, ministre, verdenskendte eksperter, virksomheder og tonsvis af pressefolk.

Mellem 5.-7.000 personer forventes at deltage i Women Deliver - og H.K.H. Kronprinsesse Mary, der er protektor for Women Deliver, er en af konferencens high-level speakers, der bliver afholdt i Bella Centret.

Også for dig

Men du behøver altså ikke være højt på strå for at deltage.

For 7 forskellige danske virksomheder (Hansen Agenda, Sex & Samfund, Verdens Bedste Nyheder, KVINFO, Dansk Industri, Globalt Fokus og Konstellation) er gået sammen for at stable sammenlagt omkring 150 events på benene over hele landet. Nogen kun for konferencedeltagere, men en hel del, også for almindelige dødelige.

Det betyder udstillinger, film, teater, foredrag, talks, debatter, sportsarrangementer og meget andet, der sætter skarpt på konferencens budskab om, at investeringer i piger og kvinder er nøglen til en bedre fremtid.

Du kan bl.a. se 10 kortfilm i forbindelse med WHY WOMEN?-projektet, som Helen Mirren har lagt stemme til, deltage i to forskellige velgørenhedsløb, se et omvendt ægteskabsteater på Det Kongelige Teater eller overvære en kvindefodbolds-turnering i Kødbyen, hvor holdene kæmper for hvert deres Global Goal fra FN - fx Gender Equality og Peace & Justice.

Der er også mini-folkemøde i Tivoli, en lyttesalon, cykelevent hvor mænd og børn skal i sadlen, forskellige fotoudstillinger og en afslutningsfest med musik og bar på Nationalmuseet.

Du kan se hele det danske program lige her - eller tjekke Ibyens guide til Women Deliver, hvor vi finder de 10 skarpeste events frem til dig, lige her.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce