Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Finn Frandsen (arkiv)
Foto: Finn Frandsen (arkiv)

Slurp. Der er masser af cocktails af slukke tørsten i under CPH By The Glass.

Byliv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Spritny festival: Cocktails i alle afskygninger indtager København under CPH Cooking

Var det noget med en cocktail-isbåd, en øl-cocktail eller en cocktail med kød til?

Byliv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Synes du, at en bananasplit-isbåd med masser af rom lyder spændende?

Så skal du slå vejen forbi Copenhagen Cooking, der skydes i gang i næste uge. For årets festival bliver med et spritnyt cocktailfokus kaldet CPH By The Glass, der skal sætte fokus på Københavns cocktailscene.

»I de seneste 10 år har gastronomien, ganske velfortjent, taget det meste af spotlightet her i landet, men jeg mener, at cocktail- og spiritusscenen i dag er så stærk i Danmark, at det er på tide, at vi viser den ordentligt frem«.

Vi vil vise København og verden, hvor mange sindssygt gode cocktails, man kan få i den her by

Sådan lyder det fra bartenderen Geoffrey Canilao fra cocktailbaren Balderdash, som har været med til at kuratere programmet for CPH By The Glass.

»København har i dag 15 klasse-cocktailbarer, så vi mener det er på tide at samles til en festival, så vi kan vise København og verden, hvor mange sindssygt gode cocktails, man kan få i den her by«, lyder det fra bartenderen.

Cocktails på isform og øko-urter

Programmet for CPH By The Glass byder på 35 deciderede cocktailarrangementer, både med mad og uden.

Hver eftermiddag fra 22.-27. august kan du komme til boozy ice cream pop-up bar på Balderdash. Baren bliver omdannet til en 1930’er-amerikansk isbar, og her kan du sætte tænderne i dessert-cocktails i form af sundays, isbåde, og ice cream floats. Syv forskellige is udgør menuen, heriblandt en espresso martini i slush ice form, en brownie sundae og en klassisk københavnerstang – med vodka, naturligvis.

Skal det være lidt mere naturligt, kan du smage late night botanical cocktails fra John Wright, tv-stjernen fra River Cottage. 19. august vil han kreere naturlige cocktails, og fortælle om sit hjemmebryg og udtræk af vilde urter samt bær. Eventet er i samarbejde med SLOW, og det indeholder derfor også (naturligvis) økologiske snacks.

Machodrinks og sommervibes

Er du (efter din egen opfattelse) lidt for macho til cocktails, så fortvivl ej. Du kan for eksempel tage til kød & cocktail-kursus med Timm Vladimir, med masser af kød og hårdtslående coktails som pisco-sour, clover-club og old fashioned, den 20. august.

Og så inviterer Danske Ølentusiaster Frederiksberg til ølcocktail-fest med liveband 26. august, i samarbejde med Café Kellerdirk. Aftenen byder på 5 forskellige ølcocktails og Guns N’ Roses jam, for ligesom at fastslå den mandige stemning.

Savner du sommerstemningen, er der masser af farverige cocktails til at løfte humøret. Den 19. er der daiquiri-night på Honey Rider Bar med rom-smagsprøver (og gratis entré), på Taller kan du 23. august rejse ud i de venezualenske cocktails med en dertilhørende 9-retters tasting menu, og 27. august er der sensommerlig cocktailmiddag på Axelborg med mixologerne fra den sydklingende cocktailbar Zubardubar.

Slut af med en opkvikker

Puh. Træt i hovedet efter al det spiritus?

Så tag forbi Coffee Collective på Frederiksberg 25. august, som står i kaffecocktail’ens navn. Her er kaffesmagning, foredrag og masser af kaffecocktails – hvoraf enkelte opskrifter eftersigende er deciderede »verdenspremierer«.

Hvad de forskellige kaffecocktails indeholder, melder arrangementet intet om. Helt sikkert er det dog, at du ikke går træt derfra.

CPH By The Glass. 19-27. august. Se hele programmet og bestil billetter her.

Læs mere:

Annonce

IBYEN

Jens Hartmann Schmidt

Stor bydelsguide:  Sådan skal du bruge 10 timer i Københavns Hollywood

Casper Dalhoff

Stjernekok åbner nyt sted på Christianshavn:  Her er 5 ting, du skal spise og drikke i september

Martin Lehmann

Det bedste stambord, den klammeste kælder og den smukkeste park:   25 københavnere udpeger deres yndlingssted i byen

Tobias Nicolai/Tobias Nicolai

Ibyens store burgerguide:  Hvor spiser man Københavns bedste burger? Vi viser vej til 12 saftige bud

Ivan Boll

Henrik Palle guider:  Her finder du Københavns bedste antikvariater

Mads Elsøe (Arkiv)

Ibyens gadeguide:  Gammelt slumkvarter bobler af gode spisesteder

Martin Lehmann

Stor bydelsguide:  Sådan skal du bruge 10 timer i Københavns rå mutant-bydel på ydersiden af Nørrebro

Emma Sejersen

Velkommen til hovedstaden:   Den ultimative byguide til nye studerende i København

Erik Petersen

Hjælp, min ven skal giftes:  Den perfekte polterabend? Her er 12 anderledes ideer

Louise Herrche Serup

Mor er støjfølsom, far er nærig, og naturvin smager surt:   Her er 10 af de bedste forældrevenlige spisesteder i København

OLESEN PETER HOVE

Her er 20 af de bedste gratis oplevelser i København

Veras

Ibyen klæder dig på:  Her er de bedste loppemarkeder i København

Jacob Ehrbahn (arkivfoto)

Spis ude på budget:  Her er Københavns bedste, billige restauranter ifølge 11 kokke og madnørder

Hurra!  Hvor holder man en fremragende fødselsdag i København? Ibyen giver dig 12 stærke bud

Nanna Navntoft

Ibyen Cheap Eats:  Her er de 20 bedste serveringer i København, der gør dig mæt for max 100 kr.

Jens Dresling

Ibyen guider:  Der er keramik overalt. Besøg disse 5 små værksteder, hvis du vil se noget af det mest interessante

Maud Lervik

Den store karaoke-guide:  Hvad skal I synge? Og hvor? Ibyen og musikanmelderne guider

Mads Nissen

Spis billigt ude:   Her er 9 folkekøkkener i København

Louise Serup

Syv hyggelige boghandlere:  Her serverer de byens bedste læsestof til kaffen

Jens Dresling

Guide:   Her er Københavns bedste museumscafeer

Maud Lervik (arkivfoto)

Ingen gramseri. Ingen racisme. Ingen diskrimination. Er det her fremtidens natklub i København?

»Man bliver grinet af eller får en kommentar som: »Slap dog af, jeg synes bare, din røv er god, tag det som et kompliment«

Inger Christine Løwe

»Jeg ved, at kommentarerne vil komme, for mit tøj vil af nogle blive opfattet som et råb om opmærksomhed«

Peter Hove Olesen

Rundspørge:  Kvinder overvejer, om de kan forsvare sig med nøgler og paraplyer, når de færdes alene om natten

Nanna Navntoft

Sådan svarer du igen:   Råb »kogte gulerødder!« til dem, der chikanerer dig i nattelivet

Philip Davali/Philip Davali

Send os dit tip:  Hvordan skaber vi et tryggere natteliv?

Peter Hove Olesen

Guide:  Her er 3 københavnske klubber med safer space-politik

Peter Hove Olesen

Natklub-ejer:  »Det største problem, vi har, er at mænd ikke kan opføre sig ordentligt, er for fulde eller for nærgående«

Peter Hove Olesen

Mød Club Mafia:  20 unge patruljerer byens natklubber. De er færdige med diskrimination, sexisme og racisme

Olivia Loftlund

38 organisationer tager afstand fra Distortion-leders status­opdatering:  Vi føler os ikke trygge til jeres gadefest

Joachim Adrian

Distortion-leder undskylder:  Jeg forsøgte at være sjov, og det gik helt galt

Anmeldelser