Hooked har indtil nu kun solgt deres friterede fisk fra en madvogn. Nu åbner de også  fast restaurant og take away-sted på Nørrebrogade.
Foto: PR/Hooked

Hooked har indtil nu kun solgt deres friterede fisk fra en madvogn. Nu åbner de også fast restaurant og take away-sted på Nørrebrogade.

Byliv

Hooked på Nørrebrogade: Populær madvogn åbner fiskebar med G&T på fad

De tre fyre bag Hooked har længe solgt fish and chips og lobster rolls fra deres vogn i Kødbyen. Nu åbner de en restaurant på Nørrebro.

Byliv

Mad på Nørrebrogade har de sidste mange år været ensbetydende med kebab.

Men nu er der lige så stille begyndt at dukke alternativer op. Sliders åbnede med deres miniburgers helt nede i begyndelsen af gaden. Så kom Gaarden & Gaden med småretter og naturvin lige over for Assistens Kirkegård. Siden kom også italienske Cicchetti. Og California Kitchen, der serverer californisk helse-fastfood.

Nu har Hooked, der laver fastfood af fisk og skaldyr, også fået en fast adresse på Nørrebros hovedåre.

De tre unge fyre bag har længe langet fish and chips, lobster rolls og fiskeburgere over disken fra deres marineblå madvogn til Kødbyens natlige gæster og til weekendernes madmarkeder på Flæsketorvet. Men på onsdag 24. maj åbner de deres første egentlige restaurant og take away-sted på Nørrebrogade 59.

»Vi vil skabe et sted, som skiller sig ud på Nørrebro, så vi har gjort det ret fiskehandler-agtigt med klinker og stål i restauranten. Det prøver vi så at gøre hyggeligt og lidt skørt med dæmpet belysning og fisketegninger direkte på væggen. Hele vores tanke er, at god fisk ikke behøver at være prætentiøst med hvid dug og hagesmæk. Man kan spise og hænge ud, eller man kan tage maden med hjem«, fortæller den ene af de tre ejere, Kasper Bundgaard Christensen, i en pressemeddelelse.

Gin & tonic på fad

Målet med restauranten, forklarer de, er at få folk til at gå ud at spise fisk – også på en ganske almindelig hverdag og uden en speciel anledning.

Af samme grund bliver det et helt uformelt sted. Det er ikke muligt at reservere bord, og man henter selv sin mad oppe ved disken. Menukortet bliver ganske overskueligt med syv retter og fem sideretter med dips, hvor en Lobster Roll Combo med side og dip eksempelvis kommer til at ligge til 140 kroner.

»Vi vil gerne skære alle de unødvendige services væk, som vi har oplevet har trættet folk andre steder. Altså ingen hvid dug, dyrt bestik eller lange snakke med tjeneren om vinkort og den slags. Det er sjældent, at man behøver to ton valgmuligheder for at få en god oplevelse. Vi bevarer hyggen og holder det helt simpelt«, siger Kasper Bundgaard Christensen.

»Og nå ja, så har vi gin & tonic direkte på tap«.

Hooked. Nørrebrogade 59, København N. Åbner onsdag 24. maj, hvor der vil være gratis drinks til de første 50 Combo-bestillinger.

Foto: PR/Hooked

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce