Til foråret 2018 bringer Frederik Cilius og Rasmus Bruun deres karakterer kendt fra 'Den Korte Radioavis' op på scenen i liveshowet 'Det Skide Show'.
Foto: PR

Til foråret 2018 bringer Frederik Cilius og Rasmus Bruun deres karakterer kendt fra 'Den Korte Radioavis' op på scenen i liveshowet 'Det Skide Show'.

Byliv

»Det bliver helt sikkert ikke politisk korrekt«: Satireprogrammet Den Korte Radioavis tager på liveturné i 2018

Kirsten Birgit og Rasmus Bruun har netop offentliggjort, at de i foråret 2018 vil optræde med et liveshow. Hvad det skal handle om, ved de ikke, men det bliver spiddende, lover de.

Byliv

De er kendt fra satireprogrammet 'Den Korte Radioavis' på Radio24Syv.

Siden 2015 har seniorkorrespondent Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, spillet af Frederik Cilius, og hendes kuede redaktør Rasmus Bruun, spillet af Rasmus Bruun, sendt spydig politisk satire og noget, der godt kan minde om radiospil, ud i æteren. Til rigtig mange lytteres store fornøjelse.

Men til foråret 2018 kommer man også til at kunne opleve de populære karakterer på scenen. Frederik Cilius og Rasmus Bruus har nemlig netop annonceret et helt nyt liveshow, 'Det Skide Show', som skal have premiere på Bremen Teater i København, hvorefter det tager på turné forbi både Århus og Odense.

Det er ikke første gang, at Kirsten Birgit og Rasmus Bruun skal optræde foran et publikum. For eksempel har de tidligere holdt 'Kulturpassiar', der blev præsenteret som et foredrag, hvor den dannede og dominerende seniorkorrespondent viste rundt i »Danmarks kulturelites maskinrum« med besøg fra forskellige kulturpersonligheder.

Hvad man helt præcis skal forvente af næste års show, er endnu ikke helt klart. I en pressemeddelelse udtaler Frederik Cilius og Rasmus Bruun:

»Det bliver helt sikkert ikke politisk korrekt. Det bliver spiddende. Og intet er helligt!…… Ej, helt ærligt. Vi aner ikke hvad det kommer til at handle om. Der er jo for helvede et helt år til. Det er aktuel politisk satire. Hallo! Bare køb en billet og kom og se, hvad det udmønter sig til. Det skal nok blive sjovt«.

Billetsalget starter i dag, og billetterne kommer til at koste mellem 315 og 365 kroner. Se mere på www.ciliusbruun.dk.

Spilleplan:

1.-3. marts 2018 i Bremen Teater, Kbh. V.

20.-21. marts 2018 i Magasinet, Odense.

8. april 2018 i Musikhuset, Aarhus.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

IBYEN