Mange forbinder den obligatoriske natmad efter byturen med shawarma, pizzaslices og hotdogs, og er du fast kødbyengænger, er du højst sandsynligt også mere eller mindre fast natgæst på steder som Mujaffas Shawarma, Konya Kebab, Kebabistan og ikke mindst Isted Grill - men måske har du mod på at prøve at spise din natmad med kniv og gaffel?
Hvis du er typen, der foretrækker at tage natmaden et nøk op ad gourmetskalaen, har du hidtil skulle kigge længe og langt efter steder, hvor du kan sidde ned og spise din natmad ved et rigtigt bord og med brug af kniv og gaffel efter en bytur.
Det vil den københavnske burgerkæde Cock's & Cows nu gøre op med.
De åbner derfor en biks lige midt i Københavns festmekka i Kødbyen. Her holder de åbent helt til kl. 01.30 fredag og lørdag.
Hvis du er den helt store festabe og foretrækker at fortsætte til den lyse morgen, kan du også nøjes med at holde pitstop på burgerbaren og hvile fødderne i en times tid eller to inden dansegulvet igen kalder. Du kan selvfølgelig også benytte stedet til at varme op med mad og drinks og tage sent videre ud i natten.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Få det store overblik for 1 kr.
Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.
Læs mereEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind