0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Populær burgerkæde lancerer natmads&shykoncept i Kødbyen

Tag en time tidligere hjem fra festen og nyd en gourmetburger som natmad på vejen, eller tag en pause fra dansegulvet med burger og cocktails hos Cock's & Cows i Kødbyen.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Pr-foto
Foto: Pr-foto

Cock's & Cows åbner i Kødbyen på lørdag og serverer gratis cocktails til alle med bordreservationer på åbningsaftenen.

Byliv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Byliv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Mange forbinder den obligatoriske natmad efter byturen med shawarma, pizzaslices og hotdogs, og er du fast kødbyengænger, er du højst sandsynligt også mere eller mindre fast natgæst på steder som Mujaffas Shawarma, Konya Kebab, Kebabistan og ikke mindst Isted Grill - men måske har du mod på at prøve at spise din natmad med kniv og gaffel?

Hvis du er typen, der foretrækker at tage natmaden et nøk op ad gourmetskalaen, har du hidtil skulle kigge længe og langt efter steder, hvor du kan sidde ned og spise din natmad ved et rigtigt bord og med brug af kniv og gaffel efter en bytur.

Det vil den københavnske burgerkæde Cock's & Cows nu gøre op med.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

IBYEN