Christianshavn Færgecafé er er især kendt for at servere traditionel dansk mad, men derudover er de blandt kendere berømmet for et imponerende snapsekort, der byder på omtrent 30 hjemmelavede snapse i hvad Politikens anmelder Joakim Grundahl tilbage i 2014 kaldte for »aparte variationer«.
Færgecafeens største sællert er 'Christianshavnerurten', der er en snapsens svar på bearnaise - en estragonssnaps med fennikel og ingefær, mens også 'Bittermatrosen' på enebær og lakridsrod er et hit hos de snapsedrikkende stamgæster.
Manden bag den store, hjemmelavede snapsesamling er Erik Frandsen, der både er kok, indehaver, skipper og snapseentusiast på Færgecafeen.
Og som et nyt tiltag inviterer Erik Frandsen nu snapseinteresserede indenfor i kabyssen til en række snapseskoler, hvor man kan få både inspiration og teknik til at gå i gang med egen snapseproduktion.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage
Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.
Læs videre nuEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind her