Joakim Grundahl uddelte fire hjerter til Kiin Kiin Bao Bao i sin anmeldelse her i avisen. »Dampet bolle om kød er virkelig god comfort food«, skrev han blandt andet.
Foto: Melissa Kühn Hjerrild (arkiv)

Joakim Grundahl uddelte fire hjerter til Kiin Kiin Bao Bao i sin anmeldelse her i avisen. »Dampet bolle om kød er virkelig god comfort food«, skrev han blandt andet.

Guider

Guide: Fem Henrik Yde-restauranter til fem forskellige budgetter

Kokkens forkærlighed for sydøstasiatisk mad har sat et gedigent aftryk på den københavnske restaurantscene. Vi guider her til fem af hans restauranter. Fra michelinmad til takeaway ved bagdøren.

Guider
FOR ABONNENTER

Det hele startede i en gammel hashbule på Nørrebro for snart 13 år siden, hvor Guldbergsgade ellers mest var kendt for bandeskyderiet foran Rust og andre lyssky affærer. Efter en række formative år i Thailand åbnede Henrik Yde Kiin Kiin sammen med sin partner, Lertchai Treetawatchaiwong. En gourmetrestaurant, der som den første af sin slags skulle introducere københavnerne til luksusmad fra det sydøstasiatiske kongedømme. Og fik en michelinstjerne.

Få fuld adgang i 3 måneder for 299 kr

Eller prøv én måned for 1 kr.

Se tilbud

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce