Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Torsdag er der poesi med Caspar Eric og Olga Ravn på Fovl i Nordvest.
Foto: Martin Lehmann

Torsdag er der poesi med Caspar Eric og Olga Ravn på Fovl i Nordvest.

Guider
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er poesi i pipkvarteret: Her er 3 ting, du kan lave i København i denne uge

Ibyen tipper dig til ugens kultur-, mad- og kunstoplevelser.

Guider
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hver mandag giver vi dig Ibyens Top 3, hvor Ibyen-redaktionen gennemtrawler Københavns events, udstillinger, koncerter og pop-ups og udvælger 3 skarpeste bud til din uge i byen. Få Ibyens Top 3 ved at tilmelde dig Ibyens nyhedsbrev.

Guiden gælder fra 18. marts til 24. marts 2019.


LYT!

»Flyv mod Nordvest og kom og berus jer i øl og poesi!«. Det er, hvad du skal gøre på torsdag, hvis du vil forkæle dig selv med oplæsning til ørerne og øl til halsen. Cafeen Fovl på Sneppevej er vært for endnu en omgang Øl&Poesi. Denne gang slår forfatter Caspar Eric, der sidste år udgav digtromanen ’Alt hvad du ejer’, og Olga Ravn, som senest har udgivet sci-fi-romanen ’De ansatte’, vejen forbi og læser op fra deres værker. Arrangementet begynder kl. 19.30.


SE!

Trine Dyrholm har rollen som moren, der forfører sin 17-årige stedsøn i May el-Toukhys allerede roste film ’Dronningen’. Den har først premiere i næste uge, men i morgen tirsdag kl. 18.30 er der mulighed for at snige sig til at se filmen før alle andre, når der er forpremiere på ’Dronningen’ i Grand Teatret. Inden filmen snakker Filmnørdens Hjørne med instruktør May el-Toukhy – du kan finde vores interview med filminstruktøren her. Og billetter finder du her.


FEST!

På onsdag åbner årets udgave af dokumentarfilmfestival Cph:Dox. Det markeres med en åbningsfest på Kunsthal Charlottenborg på fredag. Olof Dreijer fra det svenske band The Knife lægger ud med en talk, herefter vises kortfilmen ’Into a Space of Love’. Med et vogueing-show med performancekollektivet Disturbing Business lægges der i kakkelovnen til festen, hvor Olof Dreijer folder sig ud som dj. Åbningsfesten begynder kl. 21.30, og hele herligheden koster 100 kroner.


Annonce

IBYEN


    Chris Pedersen var i årevis en del af inderkredsen i den danske modebranche. Så fik han nok. Nu er han vært på DR K. Fotograferet under sin crossfittræning.

Læser til brevkassen:  Hjælp, jeg er kommet til at sprede et grimt kviklånsrygte om min gamle ven i en spritstiv hævnaktion

Ugens spørgsmål og svar i Ibyens Brevkasse stammer fra Ibyen og Poptillæggets live-arrangement i Absalon tidligere på ugen. Lyt til hele podcasten på fredag via Politikens Poptillæg.

Brevkassen feat. Flemming Møldrup:  »Hver gang jeg arrangerer en aftale med en fyr, ender jeg med at researche alt fra bopæl til Instagram, LinkedIn og Facebook«

»Jeg har da fået masser af tilbud«, skriver en læser til Politiken. Men hun er fortsat jomfru - og dødtræt af andres behov for at tale om det.

Læser til brevkassen:   Jeg er 23 år og jomfru. Og mit eneste problem med min jomfruelighed er andre menneskers nysgerrighed


    Michael Jackson fotograferet under koncert i København 1992.

Læser til brevkassen:  Min kæreste vil have mig til at boykotte Michael Jacksons musik. Hvad gør jeg?

Sanger Thøger Dixgaard er gæsteredaktør i denne uges udgave af Ibyens brevkasse.

Thøger Dixgaard svarer i kærligheds­brevkassen:  Hvad stiller man op, når drømmedaten ikke vil mødes igen?

Hvor langt rækker din mentale Tinder-radius? Ibyens brevkasse svarer en læser, der hader mænd, men gerne vil have en kæreste.

Brevkassen feat. Gudrun Marie Schmidt:  Kvinde, drop dine krav om høje mænd, kloge mænd og mænd med trænede kroppe


    Felix Thorsen Katzenelson er brevkasseredaktør på Ibyen.

Giver 'elskling' dig kvalme?   Kærligheds­brevkassen giver dig formlen på det perfekte kælenavn

Læser til brevkassen:  Alle mine venner er pludselig biseksuelle. Går jeg glip af noget?