0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Restaurantscenen har ændret sig under nedlukningen. Men især ét koncept ligner et sikkert hit

Ingen kinesere med respekt for sig selv går på druk uden at spise imens. Det koncept passer godt til den københavnske restaurantscene lige nu, hvor folk hungrer og tørster efter god mad og alkohol efter nedlukningen, skriver Xinxin Ren Gudbjörnsson i denne klumme.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mads Nissen
Foto: Mads Nissen

Drukmad i Asien er typisk hot pot, koreansk mad og kinesisk BBQ. Den stærke mad giver lyst til at drikke, som giver lyst til at spise mere mad, som giver lyst til ...

Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Jeg havde nogle forestillinger om, hvordan det ville blive, når restauranterne åbnede igen. Jeg havde fantaseret om genåbningen. Hvor jeg skulle spise først, hvad og med hvem. Inden nedlukningen spiste jeg morgenmad ude en-to gange om ugen, frokost fem-seks gange og aftensmad tre-fire gange. Jeg spiste ikke så meget takeaway, for jeg mener, at mad er bedst, når den er frisklavet. Måske havde jeg tænkt, at alt ville blive som i gamle dage. Men København har ændret sig. Og københavnerne har ændret sig.

Siden genåbningen har jeg ihærdigt forsøgt at spise på alle mine lidt over 30 stamsteder, og det er næsten lykkedes. Til gengæld har det været svært at finde nogen at spise med. Enten er de ikke meget for at blive testet for at få adgang til restauranterne, eller også har de vænnet sig til takeaway og lært at nyde ’SelvSkab’.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

IBYEN