Martin Hoberg Hedegaard er blevet 23 år og genopstår som elektronisk kunstner og producer med soloprojektet Saveus. Kilde: DR P3

Koncert

Comeback-kongen Martin fra 'X Factor' giver koncert på Vega

Martin Hoberg Hedegaards soloprojekt Saveus offentliggør ny koncert i december.

Koncert

Tilbage i februar havde to mindre engelske musiksites, Raw Meat og Glasswerk, premiere på en single, skrevet af en »mystisk dansk producer« ved navn Saveus, der blev beskrevet som lyden af »Chase & Status, der laver den nye James Bond-titelmelodi«.

Siden hørte verden ikke mere til den hemmelige Saveus. Førend i fredags, da han pludselig blev introduceret under DR's P3 Guld-uddeling.

I knap to minutter optrådte den funky James Blake-agtige kunstner i sparsom belysning, indtil lyset endelig gik op og afslørede, at han i virkeligheden var hele Danmarks Martin fra Ørum: Den charmerende krøltop på blot 15 somre, der vandt første sæson af X Factor' i 2008.

Hans optræden med sangen 'Levitate Me' blev modtaget med stående applaus i Koncertsalen, og kunstneren formerly known as X Factor-Martin lignede en mand, der var faldet ned fra månen - men på den fede måde.

Det var et af den slags tv-øjeblikke, der skriger VIRALT POTENTIALE ud over enhver socialmedieplatform, og siden er Saveus' optræden da også blevet set i omegnen af en kvart milion gange på YouTube, ifølge Copenhagen Records.

'Levitate Me' er også gået direkte ind på førstepladsen på iTunes-hitlisten, og nu annonceres så en såkaldt showcasekoncert med Saveus. Det sker på Jazzhouse i København i november.

OPDATERING: Koncerten med Saveus på Jazzhouse er allerede udsolgt. Men tirsdag morgen er en ny koncert blevet offentliggjort - nærmere bestemt på Lille Vega i København 3. december. Billetsalget til den koncert er i gang via dette link.

Saveus, Jazzhouse, Niels Hemmingsens Gade 10, København, mandag 30. november klokken 20 (udsolgt)

Saveus, Lille Vega, Enghavevej 40, København, torsdag 3. december klokken 20.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce