Minister for offentlig innovation Sophie Løhde og statsminister Lars Løkke Rasmussen ved dagens pressemøde, hvor de præsenterede regeringens plan for udflytning af yderligere godt 1.800 arbejdspladser. 
    Pressemøde i Statsministeriet med Statsminister Lars Løkke Rasmussen og minister for offentlig innovation Sophie Løhde, som præsenterer "Bedre balance II - statslige arbejdspladser tættere på borgere og virksomheder, " onsdag den 17. januar kl. 13.00 i Statsministeriets Spejlsal på Christiansborg i København.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix 2018)
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Minister for offentlig innovation Sophie Løhde og statsminister Lars Løkke Rasmussen ved dagens pressemøde, hvor de præsenterede regeringens plan for udflytning af yderligere godt 1.800 arbejdspladser. Pressemøde i Statsministeriet med Statsminister Lars Løkke Rasmussen og minister for offentlig innovation Sophie Løhde, som præsenterer "Bedre balance II - statslige arbejdspladser tættere på borgere og virksomheder, " onsdag den 17. januar kl. 13.00 i Statsministeriets Spejlsal på Christiansborg i København.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix 2018)

Danmark

Arbejdspladser frygter flugt, fravær og dårligere arbejde

En ny rapport fra Finansministeriet viser, at udflytning kan føre til problemer som medarbejderflugt og højere sygefravær.

Danmark
FOR ABONNENTER

Netop som regeringen lancerer endnu en storstilet plan for at flytte tusindvis af statslige arbejdspladser fra hovedstadsområdet til provinsen, erkender den også, at den første udflytningsrunde ikke er forløbet uden konsekvenser.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce