Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Politiken kunne i dag afdække, hvordan Region Hovedstaden og Region Sjælland besluttede at investere et milliardbeløb i tilbuddet fra den amerikanske it-gigant Epic og det delvist Novo-ejede selskab NNIT, selv om det var over 200 millioner kroner dyrere i samlede omkostninger end konkurrenternes.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politikere kræver redegørelse om omstridt it-affære

En række partier i Region Hovedstaden vil nu have administrationen til at forklare, hvorfor der blev ændret i spillereglerne, da det sjællandske hospitalsvæsen i 2013 købte det udskældte it-system Sundhedsplatformen.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Politiken kunne i dag afdække, hvordan Region Hovedstaden og Region Sjælland besluttede at investere et milliardbeløb i tilbuddet fra den amerikanske it-gigant Epic og det delvist Novo-ejede selskab NNIT, selv om det var over 200 millioner kroner dyrere i samlede omkostninger end konkurrenternes. Under udbudsprocessen blev der stillet på vægten, så økonomi kom til at spille en mindre rolle.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden