Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Olga Maltseva/Ritzau Scanpix
Foto: Olga Maltseva/Ritzau Scanpix
Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Borgen indefra Russisk kritik af dansk nølen afbrød stille påske

Valget nærmer sig, og partierne på Christiansborg trækker luft ind, før statsministeren trykker på den ikke eksisterende valgknap. Ugen bød på russisk kritik af dansk nølen, en Thulesen Dahl i defensiven på hjemmebanen og et usædvanligt optrin på Christiansborgs trappe. Og så talte vi også lidt om gule stemmer. Velkommen til påskens udgave af Borgen indefra.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Et nyt kapitel i en penibel sag med international flyvehøjde så dagens lys i denne uge. Sagen kan koges ned til et enkelt spørgsmål: Skal Danmark tillade at lede russisk gas til Europa gennem dansk farvand, når flere europæiske lande og USA advarer mod at gøre EU mere afhængig af russisk energiforsyning? Det russisk ejede gasselskab Gazprom har kæmpet hårdt for at styrke sin position på det europæiske marked, mens udenrigsminister Anders Samuelsen har holdt sagen ud i strakt arm. To forskellige ruter med russiske gasrør langs havbunden har været på tegnebrættet. Men for få uger siden bad Energistyrelsen om at få en tredje rute i spil, og det fik det russiske selskab til at tage bladet fra munden.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden