Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix
Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix
Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Lars Løkke til TV 2: »Landsmødet skal tage stilling til Inger Støjberg eller Ellen Trane som næstformand - det mener jeg ingenting om«

Kristian Jensen ønsker ikke at kommentere de udmeldinger, Lars Løkke Rasmussen er kommet om ham i interviews på DR og TV2. Det skriver han i en sms til Ritzau.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Udviklingen ved hovedbestyrelsemødet i Brejning, hvor Lars Løkke Rasmussen endte med at gå af som næstformand kom bag på Løkke selv, siger han i et interview med TV 2.

»Jeg er nok lidt af en naiv støbning«, siger Løkke i interviewet.

Lars Løkke Rasmussen har allerede sagt til DR, at han i længere tid har set Jakob Ellemann-Jensen som en kommende formand for Venstre. Det gentager han i interviewet med TV 2.

Her bliver han også spurgt, om han fortalte daværende næstformand i Venstre, Kristian Jensen, at han så Ellemann-Jensen som formand fremfor Kristian Jensen. Det gjorde han ikke, selvom Kristian Jensen åbent havde sagt, at han havde ambitioner om at blive formand.

»Venstre fylder næste år 150 år. Der er to næstformænd nogensinde, som er blevet formænd. Det var Anders Fogh Rasmussen og mig. Så det er ingen naturlov«, siger Lars Løkke Rasmussen.

Følg en liveblog fra interviewet her:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden