Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Ida Guldbaek Arentsen/Ritzau Scanpix
Foto: Ida Guldbaek Arentsen/Ritzau Scanpix

Justitsminister Nick Hækkerup (S) har som følge af rodet med slettereglerne i Rigspolitiet igangsat et arbejde, der skal sikre, at reglerne overholdes fremover.

Rigspolitiet har overtrådt sine egne sletteregler

Data om uskyldige kan være blevet gemt i strid med loven. For tidligt at konkludere, om der er sket lovbrud, siger politiet.

Danmark
FOR ABONNENTER

Rigspolitiet har i en årrække fejlbehandlet teleoplysninger om borgerne, der bruges i efterforskning og retssager. Men myndigheden har også gemt data om borgernes aktivitet i telenettet i strid med sine egne regelsæt. Det fremgår af den redegørelse, Rigspolitiet og Rigsadvokaturen har afleveret til justitsministeren om teledatasagen, som blev offentliggjort i sidste uge.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden