0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Hotel og restaurationsbranchen om lukning klokken 22: Det er dødsstødet

Hvor er dokumentationen for, at siddende gæster på en restaurant, smitter hinanden, spørger Horesta.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mads Nissen
Foto: Mads Nissen

Tiltagene mod coronavirus koster restauranter dyrt (arkivfoto(.

Danmark

I hotel- og restaurationsbranchen har de svært ved at se den dybere mening i de ny corona-tiltag på caféer og restauranter, som statsministeren præsenterede her til eftermiddag.

Faktisk erklærer Annette Hyldebrandt, chef for turisme og oplevelsesøkonomi i brancheorganisationen Horesta sig »uforstående« overfor, hvorfor netop restaurationsbranchen med hendes ord skal »betale prisen for at bekæmpelse af pandemien«.

Horesta mener nemlig godt, at gæster kan spise på en restaurant under sikre forhold.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce