Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
David Gray/Ritzau Scanpix
Foto: David Gray/Ritzau Scanpix

Tørke i Australien. En træ og et vandtrug set fra oven.

Klima
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ni eksperter og politikere svarer: Er vi alle vågnet op til klimadåd nu, eller forsvinder bevidstheden, når hverdagen træder ind?

Står vi midt i et paradigmeskifte i forhold til vores syn på klimaforandringerne? Vi spørger direktøren, politikeren og eksperten og bringer her ni forskellige personligheders mening om, hvad vi skal gøre ved klimaproblemet.

Klima
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Sasja Beslik, chef for bæredygtig økonomi i Nordea. »Det er ikke et paradigmeskifte, før vi kollektivt ændrer adfærd. Hvis folk kan vælge mellem et afkast på deres pension på 10 pct., der er klimavenligt, og et afkast på 15 pct., der er kulsort, vælger mange stadig det sidstnævnte. Det er den indre, grådige Gollum fra Ringenes Herre, vi alle kæmper med. Vi må prøve at blive den gode Smeagol«.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden