Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Familien Christensen i Jørlunde har for nylig suppleret deres solceller med et batteri, så de kan gemme 'overskudsstrøm' til de mørke  timer. Martin Christensen er er glad for både den økonomiske besparelse, den grønne strøm og den grad af uafhængighed, det giver.
Foto: Jan Sommer

Familien Christensen i Jørlunde har for nylig suppleret deres solceller med et batteri, så de kan gemme 'overskudsstrøm' til de mørke timer. Martin Christensen er er glad for både den økonomiske besparelse, den grønne strøm og den grad af uafhængighed, det giver.

Klima
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Eksperter: Vi skal helst ikke have for mange private batterier i elsystemet

Batterier bliver en del af fremtidens fleksible elnet. Men det vil være bedre for både elnettet og samfundsøkonomien med fælles løsninger, end hvis alle husstande med solceller investerer i eget batteri.

Klima
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Om få år kan vi få et boom i antallet af private, der investerer i en kombination af solceller og batterier, som kan matche den voldsomme stigning i antallet af solcelleejere for 6 år siden. Det vurderer Dansk Energi på basis af en forventning om fortsatte prisfald på teknologien.

Opret en profil, og få fri adgang til Politiken under valgkampen

Alle skal have mulighed for at træffe et oplyst valg, så derfor giver vi fri adgang til alle under hele valgkampen.

Opret profil

Annonce

Læs mere

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden