Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Hbo
Foto: Hbo

Dette billede af Hunter Schafer som Jules og Zendaya som Rue, er højst sandsynligt det mest sobre, du kommer til at se fra den nye serie 'Euphoria'.

Erotik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

110 penisser i samme scene var for meget. Nu er de barberet ned til 30

Den nye serie ’Euphoria’ skal få Netflix’ ungdomstilbud til at ligne børnefjernsyn. Stoffer, kvælningssex og voksne mænd, der har sex med mindreårige transkønnede. Og mere end 100 penisser i samme scene. Nej, vent. 100 var alligevel for voldsomt.

Erotik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Serier. Skaberen af den nye HBO-serie ’Euphoria’, Sam Levinson, fortæller til The Hollywood Reporter, at tv-stationen var nervøs for særligt en enkelt scene i det kommende coming of age-syretrip.

I andet afsnit foregår noget af handlingen i drengenes omklædningsrum på et gymnasium, i hvad der er tænkt som en hyldest til den famøse badescene fra Stephen King-klassikeren ’Carrie’, men med omvendt kønsfortegn.

Men de over 100 nøgne drengepenisser var alligevel for meget for HBO, der ellers sjældent er bange for at vise hud. Når afsnittet får premiere, er antallet derfor klippet ned til omkring 30.

Serien, der er baseret på Levinsons egne erfaringer, sælges generelt på at skulle få Netflix’ ’13 Reasons Why’ til at ligne børnefjernsyn. Der vil være stoffer, kvælningssex og fuldvoksne mænd, der har sex med mindreårige.

Ifølge The Hollywood Reporter har de eksperimenterende sexscener sågar fået den tidligere ’X Factor’-deltager og skuespiller Brian ’Astro’ Bradley til at trække sig fra serien.

Han havde ikke lyst til at spille eksplicit homoseksuel.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden