0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Arkitekturredaktør: Radio24syv er kontorindretningens svar på stenaldermad

Tegnestuen Régime har skabt et storrumskontor, der er tilpasset vores evne til at aflæse et landskab.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Kim Høltermand/Radio24syv
Foto: Kim Høltermand/Radio24syv

Slør. Nyhedsredaktionen på Radio24syv har både massive ruminddelere af pap og filt og transparente af tråde og akryl.

Arkitektur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Arkitektur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Et landskab af skråt afskårne mørke skillevægge opdeler Radio24syvs åbne kontorlandskab.

Når medarbejderen står op, kan hun overskue rummet, men når hun sætter sig ned ved sin computer, er det mindre, afgrænset af ruminddelere.

Filten dæmper lyden, og de mange skråt afskårne faldende linjer giver et stiliseret landskab af bjergkamme, det er nemt at falde til ro og orientere sig i.

Filtklædt alkove
Forskellige funktioner er blevet løftet op på platforme, og med mange små nicher og enkelte slør har tegnestuen Régime med få greb skabt en rigdom af rumlige nuancer, der er opbygget på samme måde som de landskaber, vores hjerner er udviklet til at agere og samle oplysninger i.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere