Ide. Alle indbydes til at komme med deres ideer til konkurrencen om at indrette et af Københavns gode udsigtspunkter: et hjørne af kajen på Papirøen.
Foto: Kasper Løftgaard(Arkiv)

Ide. Alle indbydes til at komme med deres ideer til konkurrencen om at indrette et af Københavns gode udsigtspunkter: et hjørne af kajen på Papirøen.

Arkitektur

Papirøen vil dele udsigten med hele byen

En åben konkurrence indbyder alle til at indrette et af Københavns attraktive kajhjørner.

Arkitektur

Over for Skuespilhuset ligger Papirøen med sine store haller og kaj lige ud til havneløbet.

Snart skal den centraltbeliggende ø inddrages som en del af Københavns byliv, men inden det tager fart fra 2017, huser den arkitektvirksomheder, en kaffebar og kreative virksomheder. Og de vil gerne dele oplevelsen med andre og samtidig teste øens potentiale.

LÆS ARTIKEL

Derfor invitererer grundejeren By & Havn sammen med udviklingsselskabet Christiansholms Ø ApS, tegnestuen Cobe og konsulentvirksomheden Carlberg|Christensen til en åben idékonkurrence om indretningen af et midlertidigt byrum på det sydvestvendte kajhjørne. Temaet for konkurrencen er at være fælles om at opleve udsigten.

Derudover lyder opdraget på, at ideen »skal bidrage til at synliggøre øen, byde besøgende velkommen og fungere som et mødested på øen«.

Der er sat 150.000 kroner af til at realisere vinderforslaget. Derudover præmieres vinderen med et kontantbeløb på 20.000 kroner, 2. præmien honoreres med 5.000 og 3. præmien med 2.500 kroner.

Hvis man vil have mere information, kan man tilmelde sig et kick-off arrangement 24. januar, hvor kan se stedet og stille spørgsmål til repræsentanter for udskrivergruppen. Allerede nu er der kommet et forslag: 'Paper Ball', en struktur, der ligner et stykke sammenkrøllet papir, som både kan fungere som et vartegn for øen og give ly og læ til besøgende.

SE FOTOS

Konkurrencen løber frem til 16. februar kl. 23:59.

Mere information om konkurrencen findes på www.innosite.dk

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce