Tegningerne til det nye Svinkløv Badehotel blev i dag præsenteret.

Tegningerne til det nye Svinkløv Badehotel blev i dag præsenteret.

Arkitektur

Sådan kommer det nye Svinkløv Badehotel til at se ud

Badehotellet vil blive bygget i sin oprindelige stil og stå klar til sæsonen 2019, fortæller arkitekt og partner Mette Tony fra Praksis Arkitekter, der har tegnet det nye Svinkløv Badehotel.

Arkitektur
FOR ABONNENTER

På ganske få timer brændte Svinkløv Badehotel ned til grunden. Nu bliver det ikoniske badehotel i klitterne ved Slettestrand nord for Fjerritslev i Nordjylland genopført.

Tegningerne til det nye badehotel er i dag præsenteret på Utzon Center i Aalborg af Praksis Arkitekter, der i begyndelsen af året blev valgt som totalrådgiver på projektet. Arkitekterne har arbejdet tæt sammen med bestyrelsen bag Fonden Svinkløv Badehotel, tidligere ejer, Lise Emborg, og forpagterparret Louise og Kenneth Toft-Hansen, der overtog driften af hotellet i 2015.

Det nye Svinkløv Badehotel bygges i stil med det tidligere hotel og vil stå klar til sæsonen 2019, fortæller arkitekt og partner hos Praksis Arkitekter, Mette Tony, der kalder det »en nænsom opdatering af det gamle badehotel«.

»Hvis man kendte det godt, vil man, når man ser det nye, tydeligt kunne se, at der er ting, der er opdateret og ændret. Men ved første øjekast vil man nok synes, at det ligner en tro kopi af det gamle«, siger hun.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce