Få avisen leveret hele julen: 15 aviser for kun 199 kr.

Foto: THOMAS LEKFELDT
Kultur

Skuespiller Nastja Arcel opfordres til orlov

Skuespilleren Nastja Arcel opfordres af den øvrige bestyrelse i Dansk Skuespillerforbund til at tage orlov fra sin bestyrelsespost, da hun også sidder i bestyrelsen for Københavns Teater.

Kultur

»Nastja Arcel er af den øvrige bestyrelsen blevet opfordret til at søge orlov fra arbejdet i forbundet indtil videre«.

Det skriver skuespillerforbundet i en pressemeddelelse på deres hjemmeside.

Opfordringen kommer efter den senere tids voldsomme debat omkring Københavns Teaters strategiplan, og det har skabt tvivl om bestyrelsens integritet blandt medlemmerne af Skuespillerforbundet, hedder det, på forbundets hjemmeside.

Større klarhed

Skuespillerforbundets bestyrelse vedtog på et møde 13. november at bede Nastja Arcel om, at søge orlov fra arbejdet i bestyrelsen.

Bestyrelsen mener, at det vil skabe en større klarhed for Skuespillerforbundets medlemmer, hvis dialogen med Københavns Teaters bestyrelse foregår synligt og åbent, så der ikke er tvivl om Skuespillerforbundets afhængighed af teatret.

»Jeg sidder i Københavns Teaters bestyrelse som personligt udpeget og ikke som repræsentant for Dansk Skuespillerforbund. Derfor har jeg ikke deltaget i forbundets strategiprocesser om Københavns Teater, og sådan vil det også være fremover«, siger Nastja Arcel i en pressemeddelselse.

Redaktionen anbefaler:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce