Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Peter Klint
Foto: Peter Klint

Afslappet. Christian Puglisi går efter de rolige åndehuller på Nørrebro, når han har fri fra jobbet som køkkenchef på Restaurant Relæ.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Fra grisetæer til charcuteri: Her spiser Københavns kokke

Fire af byens kokke løfter sløret for, hvor de spiser, når de har fri.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Vesterbro

Henrik Jyrk, køkkenchef og medejer af Kul

»Jeg bor på Vesterbrogade ved Mariakirken i Istedgade. For tiden har jeg travlt på restauranten, men når jeg har tid, spiser jeg ude to-tre gange om ugen. Jeg går gerne efter de mange asiatiske spisesteder, du finder på Vesterbro. Tre af mine favoritsteder har hver sine specialiteter, de ligger i den billigere ende prismæssigt, og så er de virkelig gode og traditionelle restauranter, hvor man finder lækker ikkefordansket asiatisk mad«.

»Noodle House laver de bedste brede æggenudler på Vesterbro, som smager fantastisk godt i forskellige varianter. Det er et virkelig lille sted med omkring syv siddepladser. Men deres hjemmelavede nudler er helt i top. Der spiser jeg altid, hvis jeg har lyst til nudler«.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden