0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Fra grisetæer til charcuteri: Her spiser Københavns kokke

Fire af byens kokke løfter sløret for, hvor de spiser, når de har fri.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Peter Klint
Foto: Peter Klint

Afslappet. Christian Puglisi går efter de rolige åndehuller på Nørrebro, når han har fri fra jobbet som køkkenchef på Restaurant Relæ.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Vesterbro

Henrik Jyrk, køkkenchef og medejer af Kul

»Jeg bor på Vesterbrogade ved Mariakirken i Istedgade. For tiden har jeg travlt på restauranten, men når jeg har tid, spiser jeg ude to-tre gange om ugen. Jeg går gerne efter de mange asiatiske spisesteder, du finder på Vesterbro. Tre af mine favoritsteder har hver sine specialiteter, de ligger i den billigere ende prismæssigt, og så er de virkelig gode og traditionelle restauranter, hvor man finder lækker ikkefordansket asiatisk mad«.

»Noodle House laver de bedste brede æggenudler på Vesterbro, som smager fantastisk godt i forskellige varianter. Det er et virkelig lille sted med omkring syv siddepladser. Men deres hjemmelavede nudler er helt i top. Der spiser jeg altid, hvis jeg har lyst til nudler«.

[ib-2845]

»Her tager jeg hen, når jeg vil have dim sum. Stedet ligger lidt gemt omme bag Hovedbanegården, og deres dim sum er tæt på at være noget af det bedste, du kan finde i København. Der ligger også et rigtig godt sted på Jagtvej, men fra min lejlighed er det nemt lige at smutte ned på Fu Hao«.

[ib-3074]

»Hvis jeg bare vil have almindelig kinesisk mad som and, spareribs og friturestegte blæksprutter – eller mave, grisetæer og griseører for den sags skyld – er Magasasa en favorit. De laver Hongkong-kinesisk mad. Så når du bestiller and, får du et andebryst uden noget til. Resten skal bestilles ved siden af. Og så smager det bare godt«.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts