Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Jason DeCrow/AP
Foto: Jason DeCrow/AP

DANSEHIT. Psy optræder med 'Gangnam Style' på NBC i USA. Nu er hans superhit set to milliarder gange på Yootube.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

'Gangnam Style' krydser endnu en milliard-milepæl

Koreansk rapsang hopper lystigt videre på YouTube.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

I slutningen af december 2012 rundede den koreanske sanger Psy en milliard visninger på Youtube.

Hans 'Gangnam Style' med dens sprudlende dansetrin grovhittede verden over og slog alle rekorder. Den var ubestridt det mest sete indslag på Youtube nogen sinde.

Interessen er tydeligvis vedvarende: Nu har videoen passeret to milliarder visninger, en rekord, der blev rundet fredag, skriver nyhedsbureauet AP.

Han er også indehaver af rekorden for det mest sete indslag på en enkelt dag. 'Gangnam Style'-videoens efterfølger, 'Gentleman', blev set 38 millioner gange, da den blev lagt op på Youtube. I dag har den rundet de 689 millioner visninger.

Bieber og baby vandt 2.- og 3.-plads

Med topplaceringen til 'Gangnam Style' ligger Psy's danseglade pophit mange, mange hestehop foran nummer to på Youtubes hitliste. Det er sangeren Justin Bieber 'Baby', der 'kun' er set 1,04 milliarder gange.

Tredjepladsen er indtaget af et ganske andet videoindslag, 'Charlie bit my finger', hvor et spædbarn bider sin storebror i fingeren. Den optagelse er set 711 millioner gange.

Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden