Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Romanklassikeren. Ugens panel er rørende enige om, at Vladimir Nabokovs "Lolita" er en fantastisk bog. Og reglen er, at hvis Jeremy Irons er med i filmatiseringen, så er den nok god.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politikens Poptillæg: "Man sidder bare og er dum ved poolen"

Podcast. I bøgerne sker der altid noget skrækkeligt, når det er varmt. Ugens panel anbefaler læsestof til den sidste rest af sommerferien.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Det er sommer og sæson for lunefuldhed. Netop nu sidder mange danskere fanget i deres sommerhuse med regnen silende ned af ruderne. De er blevet firkantede i ansigterne af Netflix. Andre flygter ud af landet bevæbnet med pas, sololie og et desperat eskapisme-behov. Enhver fornuft forsvinder i rastløshed, skuffelse eller overophedet dumhed ved poolen. Kæresteparrene begynder at skændes, skilsmisseraten stiger, og de unge keder sig og træffer dårlige beslutninger.

Men frygt ej. Poptillægget vender blikket fra de bugnende streamingtjenester og bringer løsningen på alle sommerens problemer: bøger. Du ved, bøger. De der papirting, som man kan bladre i, og som dufter af tryksværte og hengemthed, og måske også lidt af bibliotek og madpakke.

Uanset om man er dybt bibliofil eller har attention span som en hundehvalp, så er det godt for det mentale helbred at læse. Ugens panel har en ordentlig stak bøger med i studiet og giver gode bud på sommerbøger, hadelæsning og pædagogiske løsninger på din læsekrise.

Ugens panel: litteraturformidler Lea Fløe Christensen; forfatter og redaktør Olga Ravn; og radioproducer Benedikte Granvig.

Redaktion: Lucia Odoom, Christine Runøe og Katrine Hornstrup Yde.

Hør også Politikens Poptillæg som podcast på bl.a. iTunes, vores egen side og i Politikens app 'Politiken Podcast', der har fået en smuk version 2 og som kan hentes i app store. Og husk også at følge os på facebook, hvor vi lægger videoer, lister, debatemner og geniale gifs ud løbende.

Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden