0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jacob Ehrbahn
Foto: Jacob Ehrbahn

Nikoline Werdelin har fornemmelsen af, at hun aldrig når at melde sig helt ind i den digitaliserede verden. »Jeg vil altid føle mig som en tilflytter og ikke som en indfødt«, siger hun.

Nikoline Werdelin: »Min sjæl er ikke egnet til hele tiden at få at vide, hvad de andre mener«

56-årige Nikoline Werdelin har været nødt til at indføre »regler i fruestørrelse«, for ikke at få tankerne klippet i stykker af pop ups, likes og uventet information.

FOR ABONNENTER

Verden er stor og larmende. Og internettet er endnu større. Endnu mere uoverskueligt. Og fuldt af porno, støj, terror-ofre og likes, der i Haralds følsomme hjerne bliver rørt sammen til en stor og uhåndterlig grød. Så Harald har ingen computer og ingen adgang til galaksen, som han kalder nettet. Men han har sin violin. Med glatte flader og fine årer i træet.

Og så har han et skånejob som kustode på Thorvaldsens Museum. Psykiateren har rådet ham til at lave sin egen rustning af hud. Det har han brugt tre år på, siden hans mor rejste til New York for at åbne en økodeli i Flatbush. Og nu går det lige an at tage linje 2A på arbejde »trods terror i Torvehallerne«.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce